Malaysia> Pahang > Kuantan > Classifieds in Kuantan > For Sale in Kuantan > Cell Phones & Accessories in Kuantan
Results for Cell Phones & Accessories 1 - 8 of 8
August 08, 2013
English Language Class for working adults and school students. Specially structured course for quicken the learning process for late pick-up learners. Flexible timing. Output of the course is, the learner will able to
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
August 07, 2013
Having troubles with homework and catching up with studies? Not able to grasp what your school teacher is teaching ? Think you need extra help? Home tutoring works be
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
Screen Protector For Blackbery 9320
July 12, 2013
Screen Protector For Blackbery 9320 -High quality -price rm8 -include postin
  • Price MYR
  • 800
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
July 28, 2011
2GB - RM23 4GB - RM33 8GB - RM43 16GB - RM80 KOS PENNGHANTARAN RM 3.00 kami boleh membuat penghantaran seluruh malaysia, boleh ambil sikit atau dengan kuantiti banyak...boleh email atau tel / sms kepada kami. khairol313@gmail.com ( 24jam) 013 - 2567394 ( 8pg - 6ptg )
  • Price MYR
  • 23
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
July 15, 2011
Free, 1GIG MEMORY CARD, 3G, Mp3, 2megapixel camera, charger, headsets.
  • Price MYR
  • 1,200
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
July 14, 2011
Sesiapa yg berminat untuk membeli telefon CSL model G5 , boleh hubungi saya dgn segera di nombor 0179851172 . Telefon ini tidak mengalami sebarang kerosakan , telefon ini tidak disertakan dgn charger . Harga boleh dirunding , antara rm150 ke bawah ..
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
June 22, 2011
saya ade menjual segala eksesori handphone mcm charge (ori /local) kalu yg local rm10 ori rm30-35 hausing gred AA hanfree screen protecter bateri (ori /local) aksesori iphone pun ade dari charge hingga cute case ape ape saje lah bragan henset leh reques kat aku harga murah jer harag dari rm3 dan keatas 0139096333 siap penghantaran seluruh malaysia
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
June 12, 2011
- Bosan asyik nak kena beli kad topup? - Mahu mengawal perbelanjaan talian telefon bimbit bulanan anda? - Nak berbual berjam-jam atau 24 jam sehari tanpa henti? - Anda agen insuran atau pegawai pemasaran yang mahu mempromosi produk syarikat dengan lebih berkesan? - Anda penuntut di IPTA/IPTS/Kolej yang nak bersembang dengan org tua tapi bajet topup terhad? - Anda seorang yang prihatin dengan pasangan atau keluarga anda? - Ingin mendengar suara insan tersayang tapi apakan daya bajet topup ciput? Sekiranya anda salah seorang daripada yg. tersebut diatas maka inilah jawapannya. ...
  • Price MYR
  • 150
  • Cell Phones & Accessories in Kuantan
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 9.9246819019 seconds