Results for Everything Else 1 - 31 of 31
January 29, 2014
RC Stromm 41" cutaway model DG580C(SB) 99.9% new. bag book pick resit Free deliver to between gambang - kuantan area. SMS/VCha
  • Price MYR
  • 270
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
January 28, 2014
Assalam, kami Mencari penyewa Stall burger Bakar yang bersaiz 4' x 6' yang boleh ditutup depan belakang selamat untuk menyimpan barang, lokasi berniaga adalah berhadapan dengan pasaraya Cowboy baru dan berdekatan deng
  • Price MYR
  • 550
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
January 20, 2014
EarthTester Jenis Kyoritsu model 4051a, Harga nak jual rm450 je.Harga beli masa tu Rm900 lebih .URGENT nk beli tools lain.Sila hubungi jika berminat 09-5362413 / 0133569135(khairul)
  • Price MYR
  • 450
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
January 17, 2014
EarthTester Jenis Kyoritsu model 4051a, Harga nak jual rm450 je.Harga beli masa tu Rm900 lebih .URGENT nk beli tools lain.Sila hubungi jika berminat 09-5362413 / 0133569135(khairul)
  • Price MYR
  • 450
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
December 26, 2013
RC stromm 41" cutaway model DG580C(SB) 99.9% new. bag book pick resit Free deliver to between gambang - kuantan area. SMS/VCha
  • Price MYR
  • 270
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
December 23, 2013
Assalam, kami mencari penyewa stall burger bakar yang bersaiz 4' x 6' yang boleh ditutup depan belakang selamat untuk menyimpan barang, lokasi berniaga adalah berhadapan dengan pasaraya Cowboy baru dan berdekatan deng
  • Price MYR
  • 550
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
September 06, 2013
Hanya RM 18.00 sebalang...30 biji / 250 gm (tidak termasuk postage) Snek yang kaya dengan bijirin seperti nestum, walnut,almo
  • Price MYR
  • 1,800
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
August 22, 2013
Kami pembekal ketam lembut frozen sekitar bandar kuantan,,pekan,maran dan sekitar KETAM KEMBUT sesuai;- - masakan laut - tomyam ketam
  • Price MYR
  • 25
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
1liter Zebra Stainless Steel Vacuum Flask with bag..
August 20, 2013
1liter Zebra Stainless Steel Vacuum Flask with bag.. Harga runcit seunit RM90 termasuk poslaju.. Pembelian borong (5unit keatas) dialukan.. Jika berminat sila sms/cal
  • Price MYR
  • 9,000
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
Kek Coklat Moist
August 14, 2013
Rasa sekali pasti nak lagi..mengasyikkan.. mengkhayalkan.. lazat sehingga menjilat jari..diperbuat daripada coklat yang bermutu tinggi..halal..tanpa perlu rasa was-was.. Murah..dibuka untuk tempahan..
  • Price MYR
  • 500
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
Promosi Keropok Pantai Timur 2013
June 27, 2013
AssalamualaikumKami menawarkan promosi membekal dan menjualpelbagai keropok asli dari Pantai Timur antaranya keropok ikan tamban dari kuala Besut, Kuala Pahang dan Kemaman. Barangan dihantar melalui pos laju ataupun COD di Gombak. untuk info lanjut (gambar), rujuk di http://tokeykeropok.blogspot.com/ atau hubungi kami di 017-9399923(khairul) Facebook : Tokey Keropok Online Untuk belian kuantiti yang banyak, harga boleh dikurangkan. Keropok ikan tamban asli kuala besut = RM 14/ kg Keropok ikan parang asli = RM 18 / kg *Pengedar keropok diperlukan diseluruh negeriTerima ...
  • Price MYR
  • 15
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
Dr. Cardin Shoe for Lady
January 03, 2013
price : nego
  • Price MYR
  • 150
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
Kopi Walet + Kurma Madu
August 23, 2012
Kopi Walet (Sarang Burung Walit) + Kurma Madu Plus Delima, kopi ini yang pertama di dan ia sangat HEBAT kerana sarang burung walit yangtinggi khasiatnya ditambahkan lagi khasiat kurma.website : www.sunshineinternational.com.my
  • Price MYR
  • 3.8
  • Everything Else in Kuantan
 
Kuantan, Lorong Alor Akar 36
 
 
July 29, 2011
INGIN MERASA CHAR KUEY TEOW PENANG DAN KUEY TEOW KERANG? SILA DATANG KE GERAI DI TAMAN SERI MAHKOTA,BATU 12,JALAN GAMBANG (KAWASAN TAPAK PASAR MALAM) DIBUKA SETIAP MALAM KECUALI HARI AHAD JAM 7.30 MLM HINGGA 11 MLM. MAI LA TRY! KALAU SEDAP HABAG KAT KAWAN, KALAU TAK SEDAP HABAG KAT KAMI.
  • Price MYR
  • 3.5
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
July 26, 2011
land nearby kuantan town price starting from 80k and above also helping to get land from every place in malaysia with low service charge
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
July 26, 2011
Sistem SMS Gateway (3 way sms) dan E-Business untuk dijual kepada syarikat/perniagaan berguna untuk menyampaikan iklan,menjana pendapatan atau menerima sms 24 jam tanpa henti.Penggunaan melalui website komputer dan amat mudah di akses.No servis 36553 dan mendapat nama vendor pilihan sendiri.Sila cuba taip sms: BUS jarak BLOGSTARZ jarak NAMA ANDA dan Hantarkan ke 36553.Harga adalah termasuk kos rundingcara.Individu yang berminat menjana pendapatan dari sistem SMS ini boleh membuat kuiz,peraduan atau mengiklan program sendiri.
  • Price MYR
  • 3,000
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
July 26, 2011
layari http://perodua-anda.blogspot.com ...dan buat pilihan anda!
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
July 17, 2011
- Pelbagai baja untuk dijual. - Baja Cap kuda dan singa,Zagro,CCB,kepala ayam,MOP,urea,organik dan pelbagai lagi. - Terdapat dalam pelbagai NPK.15:15:15 12:12:17 13:10:20 13:10:21 - Harga RM85-90 - Berat 50 kg - Telefon jika berminat. farid :010-3232621/013-9086002 suzaimi:010-3175365/010-3146565
  • Price MYR
  • 90
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 30, 2011
memerlukan bahan-bahan binaan (hardware)? sila ke ZF ALI ENTERPRISE @ call 09-5364643
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 21, 2011
Selling Halal and Tayyib Cheese from local Made. Suitable for Chef at Hotel, Restaurant for bread, pizza, cake, sosej etc. For Kuantan/Pekan/Maran/Kemaman area, please feel free to contact Mrs Faradila (fara_homebakery@yahoo.com) to make order. Agent are welcome to register under me.
  • Price MYR
  • 8
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 21, 2011
-improve blood circulation -enhance immunity -irradicade disease email me if interested.Price can be dicuss later. norhanisahabdulrashid@yahoo.com
  • Price MYR
  • 11,000
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 18, 2011
Salam sejahtera semua... Modal sekecil RM76 pun boleh menjana lebih daripada RM5,500.00 sebulan dan peluang menjadi usahawan telekomunilkasi global tanpa menjual produk, bukan MLM, buka skim piramid, bukan angan-angan mat jenin... Paling mudah dan hangat! Tapi paling senang jadi jutawan... klik je di http://bit.ly/9QAmGt untuk daftar percuma dan dapat website promosi free seumur hidup yang boleh diedit untuk apa jua bisnes yang anda jalankan sekarang ini... ingat.. klik tau di http://bit.ly/9QAmGt dapatkan website autodownline group di sini.... ...
  • Price MYR
  • 20
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 16, 2011
Kami ada menjual mesin membuat doh serta membakar roti, kek, muffin, mini pizza, mini pau juga membakar dan memanggang ayam dan ikan. Kami juga ada menjual periuk memasak tekanan tinggi yang fungsinya untuk menggoreng, steam, memasak tekanan tinggi, merebus dengan begitu pantas sekali.
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 15, 2011
Kami menjual cupcake, kek kahwin, kek coklat, kek icing, kek lapis, kek cawan berbagai perisa (pandan, coklat, kopi, bluberry dan kaya), popia gunting, popia basah dan jeli kelapa. Kami juga menjual peralatan kek seperti stand dan pisau, kotak kek dan bahan-bahan kek seperti koko, tepung ready made untuk kek coklat. Kami juga menyediakan penghantaran ke tempat anda Sebarang tempahan juga boleh dibuat di no 019-9125476 Website: www.nb-kekcoklat.com.my Facebook: http://www.facebook.com/NBKEKCOKLAT
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 12, 2011
Cantik, design terbaru, hangat dan murah! Kami menjual pelbagai pilihan kain Cotton Viscose dan tudng ala Ariani pada harga yang amat berpatutan. Design kami adalh yang terkini dan hangat di pasaran. Stok adalah terhad dan bertindaklah cepat untuk dapatkannya... Kini kami menyediakan diskaun yang menarik! Sila ke http://www.reenacollection.com/galeritudung1.html Segala pertanyaan, sila email ke comel.reena@gmail.com atau call/sms ke 012-6585440. Regards, MA Sukri Khidmat Pelanggan ReenaCollection dot Com http://www.reenacollection.com/
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 08, 2011
jenis : kerepek pedas berperisa udang sy mencari pemborong kerepek utk dipasarkan..kerepek ini dibuat daripada tepung dan udang.. kepada pemborong yg berminat sila email kpd iefa_yuhee@yahoo.com atau hubungi sy di 09-5397589 / 013-9309451..
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 07, 2011
sesiapa yang berminat boleh hubungai segera...mohd rasul
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 07, 2011
Menerima tempahan Homemade Coklat utk pelbagai majlis : * Perkahwinan * Pertunangan * Harijadi * Akikah dll Untuk sebarang pertanyaan & Tempahan, hubungi.. Phone : 019 9407662 (Yana) Emel : chomelchoc@yahoo.com Harga : Dari RM1.20 - RM 65
  • Price MYR
  • 26
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 07, 2011
Satay ayam dan daging untuk dijual atau tempahan.. Harga : Satay ayam - setiap cucuk bakar sendiri ..rm 0.30 Satay daging- setiap cucuk bakar sendiri ..rm 0.30 (harga tidak termasuk kuah dan nasi himpit) tempahan (siap dibakar) : satay ayam dengan kuah - rm 0.50 satay daging dengan kuah - rm 0.50 harga istimewa untu tempahan melebihi 1000 cucuk. hubungi : Pn noorhuda 0175557334
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 06, 2011
Leather snooker ball rail belt . Riley genuine leather belt for snooker ball rail. long lasting and hold tie.
  • Price MYR
  • 5
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
June 04, 2011
* Sesuai untuk perhiasan atau koleksi. * Sarung dan hulu telah diganti baru. * Sedia untuk dimaharkan. * berminat sila hubungi no yg tertera. * terima kasih
  • Price MYR
  • 1,599
  • Everything Else in Kuantan
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 10.2959508896 seconds