• -
    • -
Results for Used Cars 1 - 36 of 36
February 08, 2014
Estima 2.4, 2008 Unregister, Aeras S Package. 7 Seaters, Black interior, reverse camera, Double DIN, Roof Monitor, Bodykits, Sportrims with Michelin , Call for the best price.
  • Price MYR
  • 159,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
February 06, 2014
Vellfire 2.4, 2009 Unregister, 1 power door, dual front aircond, rear aircond, push start button, multifunction steering, body kits, Double DIN, Reverse Camera. Clean interior, real conditions. Call for the best price.
  • Price MYR
  • 198,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
January 31, 2014
Daily Rental, please contact for reservation.
  • Price MYR
  • 120
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
January 15, 2014
Nak jual sebab dah beli lain. Brminat blh hubungi saya 013-9621316.harga blh nego lagi.. tyr msh baru. .harga 10,000.00
  • Price MYR
  • 10,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
January 14, 2014
Used 1 owner (direct owner). Fully service as scheduled. Registered march 2012 fuel safe. Price nego
  • Price MYR
  • 80,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
January 08, 2014
honda City untuk dijual. harga Rm12k. harga boleh runding lagi. boleh dtg tgk. berminat hubungi : n
  • Price MYR
  • 12,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
honda city 1.3A
October 16, 2013
honda city untuk dijual. harga Rm12k. harga boleh runding lagi. boleh dtg tgk. berminat hubungi : n
  • Price MYR
  • 12,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
October 04, 2013
Nak jual sebab dah beli lain. Brminat blh hubungi saya 013-9621316.harga blh nego lagi.. tyr msh baru. .harga 10,000.00
  • Price MYR
  • 10,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
August 23, 2013
Viva 1.0 Auto untuk di sewa bagi kegunaan hari raya aidilfitri. Tawaran harga pakej untuk hari raya : diskaun 30% daripada harga biasa..Jangan segan2, hubungi saya untuk maklum
  • Price MYR
  • 110
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 16, 2013
Kami menyediakan perkhidmantan Kereta sewa disekitar Kuantan, Pahang.* Kereta Viva (Auto) - RM110/Hari* Kereta Kancil (Manual) - RM80/Hari* Penghantaran - RM20/halaBerminat sila hubungi:* En. Saufi - 013 923 5060* Cik Ayu - 019 933 4722 (SMS/Whatsapp)Harga boleh dirunding.
  • Used Cars in Kuantan
 
Astana Permai
 
 
January 11, 2013
Kereta Viva utk disewakan. Boleh sewa kira jam, hari, minggu. Berminat? Sila hubungi Ayu (019-9334722) atau Pierry (013-9235060).
  • Price MYR
  • 100
  • Used Cars in Kuantan
 
Kuantan
 
 
Honda city (A) E-spec 2009
January 10, 2013
Price RM 66666 - Negotiable
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
kereta sewa di kuantan
September 30, 2012
kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa di sekitar kuantan...antara kereta yang ada-viva-kancil-myvi-saga-iswara-waja-persona-grand livinahubungi 014210100(zack)
  • Price MYR
  • 70
  • Used Cars in Kuantan
 
Kuantan
 
 
kereta sewa di kuantan
September 02, 2012
kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk semua golongan dengan harga yang sangat murah..antara kereta yang ada-kancil-viva-myvi-iswara-saga-persona-waja-grand livina-dan lain2hubungi 014-210 1000 (zack)
  • Used Cars in Kuantan
 
Kuantan
 
 
August 17, 2012
Kereta Untuk disewa di KUANTAN/MUADZAM.Boleh sewa hari, minggu dan bulan..Kadar sewa yg berpatutankereta wira,viva,kelisaHubungi hanaz 0139247824/0173184298
  • Used Cars in Kuantan
 
muadzam, Kuantan
 
 
February 04, 2012
Kereta Kancil 660, well kept, careful driver
  • Price MYR
  • 6,500
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
February 03, 2012
Kereta Kancil 660, well kept, careful driver
  • Price MYR
  • 6,500
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 28, 2011
berminat membeli kereta baru proton? Saga / Persona / Gen2 / Waja Sila intan nurliana :- Hubungi Saya 017 - 940 9287
  • Price MYR
  • 36,498
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 27, 2011
Saya sedang mncari kereta viva@ saga blm auto untuk disewa
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 24, 2011
Saya ingin menjual kerete kancil 660 tahun 2004. Warna putih solid. Masih dalam berkeadaan baik. Harga boleh dirunding.
  • Price MYR
  • 10
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 22, 2011
ANDA INGIN MEMBELI KERETA IMPORT ATAU RECOND SEPERTI ALPHARD,ESTIMA,WISH MERC, BMW Dan byk lagi... SAYA AKAN MEMBANTU ANDA MENCARI KERETA YG TERBAIK.. CALL/SMS: RIZ: 013-995 8387
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 22, 2011
kancil thn 2004 manual nak jual segera......enjin smooth,acc free pendek kata tiada masalah.mcm dalam gambar kelihatan baru...kalau berminat hubungi saya 0148130774
  • Price MYR
  • 10,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 19, 2011
Salam satu malaysia,viva 850cc manual untuk di sewa area kuantan.sehari rm90.00 sahaja. Doc:Satu copy ic,lesen,ic penjamin dan bil api @air terkini.surat perjanjian perlu di isi.hubungi zam 0199429419.
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 18, 2011
layari blog http://perodua-anda.blogspot.com utk diskaun anda dan pelbagai insentif menarik
  • Price MYR
  • 32,500
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 15, 2011
Kereta BMW E60 530i full spec sambung bayar deposit RM 58K (nego),bulanan RM 3200 plat wilayah. Warna gold silver cun habis mcm kereta baru. Penghantaran kereta seluruh semenanjung blh diuruskan. CALL/SMS: RIZ: 013-995 8387
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 04, 2011
Bmw M5 spec E39-520i, kereta siap modified sport rim 18` untuk dijual, lokasi kereta di Kuantan, Pahang harga boleh runding, urusan dalam cash ataupun loan tapi hanya 80%. Berminat call@sms saya fareez: 013-995 8387
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
July 02, 2011
my name is cherif and i am a broker . if you want to buy any car continue payment or cash call me and i will provide you a car within 3 days if also you have anyc ar to sell call me i will sell it for you or maybe buy it my self contact 0123934182
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 28, 2011
ford tx3 (jerung) for sale.barang2 turbo subaru vf10,wesgate 38mm,intercooler depan,adjustable hwl,vulbro fuelpump,rim 17& harga 16k nego
  • Price MYR
  • 16,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 23, 2011
saya ada sebuah Perodua Viva 850cc (Putih),model january 2011, deposit 8800(boleh nego),instalment 400/sebulan, untuk disambung bayar. Sport Rim Putih, Tinted,Sporty sticker,Spotlight,Good condition,Spoiler,Nombor VIP.. berminat sambung bayar@untuk disewa: hubungi Fadhli 0142633357.
  • Price MYR
  • 400
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 23, 2011
kancil tahun 2004 manual untuk dijual segera.........kereta mcm dalam gambar.....keadaan ok....kalau berminat call je no ni 014-8130774
  • Price MYR
  • 10,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 20, 2011
Ford Courier 1997/88 one onwer low mileage no leaking on 4wd transmission , rear axle and engine never offroad price nego please call for offer 0139366118
  • Price MYR
  • 24,500
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 16, 2011
kami menyediakan pelbagai jenis kereta untuk disewa antaranya kancil,satria,wira,myvi dan mpv..kepada sesiapa yang berminat,sila hubungi (0193789951 ZAID)
  • Price MYR
  • 60
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 09, 2011
-kereta untuk dijual... -masih elok -tip top... -njin turbo....
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 08, 2011
~ Kenderaan masih elok kecuali aircond tidak berfungsi ~ Tahan jalan jauh ~ Enjin dijamin, condition baik ~ Harga jualan RM 10,000 ~ Repair sendiri aircond, RM 9,000 SAHAJA ~ Lokasi Indera Mahkota ~ Berminat hubungi:- Yati : - 019-7472770 / 09-5737534
  • Price MYR
  • 9,000
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 07, 2011
Car very good condition and accident free. Service by UMW Toyota and mileage 116,500km done.
  • Price MYR
  • 68,888
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
June 05, 2011
Salam semua.. Kereta brand Daihatsu Charade Aura untuk di jual.. Kereta dalam keaadaan cantik. Cat masih baru lagi. Bahagian dalaman pun masih ok lagi. Tak ada yang koyak-koyak.seperti dalam gambar. Enjin tak ada masalah,masih tiptop lagi. minyak hitam baru tukar. Aircond pun cantik,masih sejuk. Bateri baru.beli pada 30/11/10. Ada radio. Roadtax tamat pada 7/12/2011. Insuran pakai Takaful Malaysia.Tempoh tamat sehingga tengah malam 7/12/2011. Harga boleh nego sampai betul-betul jadi. Sebelum beli, datang tengok dulu, dengar enjin dulu, rasa bawa dulu Area Muadzam Shah, Pahang ...
  • Price MYR
  • 5,500
  • Used Cars in Kuantan
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 11.011038065 seconds